BUN VENIT!

CAMERA BILATERALA DE COMERT SI INDUSTRIE ROMANIA-KAZAHSTAN va invita sa participati la EXPO ASTANA 2017.

Tematica Expozitiei Mondiale din acest an este FUTURE ENERGY si reprezinta cea mai mare oportunitate de afaceri, oferita de cea mai dinamica tara din Asia Centrala – Kazahstan.
Romania va fi prezenta la ASTANA, capitala Kazahstanului, la cea mai mare EXPOZITIE MONDIALA din acest an, cu un pavilion national de 370 m2, cu cele mai ambitioase firme din domeniul energeticii romanesti si din multe alte domenii. Timp de trei luni, intre 10 iunie si 10 septembrie 2017, peste 120 de state vor fi prezente in spectaculosul complex expozitional din Astana, special construit pentru Expozitia Mondiala.
Cu toate ca tema expozitiei este “Energia viitorului” si reprezentantii mediului de afaceri de la Astana se asteapta sa fie prezente cat mai multe solutii inovative din transporturi, incalzire, eficienta energetica, reducerea emisiilor de dioxid de carbon si de dezvoltare sustenabila a planetei, sunt asteptati in expozitie producatori din toate sectoarele de activitate.
Camera Bilaterala de Comert si Industrie Romania-Kazahstan – CBCIROKAZ, este o componenta esentiala in constructia si dezvoltarea relatiilor dintre ROMANIA si KAZAHSTAN, inca de la infiintarea sa, in anul 2006.
CBCIROKAZ a organizat si desfasurat, independent sau in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a ROMANIEI, mai multe evenimente si vizite de succes in ROMANIA ale oamenilor de afaceri kazahstanezi si ale oamenilor de afaceri romani in Kazahstan. De asemenea, a raspuns prompt si eficient la solicitarile membrilor sai romani, si respectiv ale firmelor kazahstaneze, de a primi sprijin in demersurile lor de a dezvolta relatiile economice ROMANIA-KAZAHSTAN.
Va punem la dispozitie legatura directa cu Kazahstanul, o tara in plina dezvoltare, pregatita sa finanteze cele mai bune afaceri, in domenii foarte diverse.
Va sustinem in initierea afacerilor in Kazahstan.
Va promovam in mediul de afaceri din Kazahstan.
CBCIROKAZ dispune de posibilitatea reala de a facilita DIALOGUL intre oamenii de afaceri din ROMANIA si KAZAHSTAN.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image